Pullover kui naiseliku garderoobi raudvara

Ajatu pullover peaks leiduma iga naise riidekapis. See on lausa kohustuslik sügisel ja kevadel, rääkimata pakaselisest talvest. Mantel ja saapad ei ole ainus kaitse külma eest. Talvine pullover hoiab Sind soojas ja hellitab mugavusega. Meil on mitmekesine valik tegumoode, lai värvispekter ning erinevad koostised. Võid kindel olla, et igas pulloveris on mugavus ja elegants tasakaalus.

Afibeli pulloverid: võrreldamatu mugavus

Külmad talveilmad ei anna põhjust oma välimusele vähem tähelepanu pöörata. Afibeli pulloveride valik võimaldab hõlpsalt säilitada elegantset joont iga ilmaga. Meil on mitmekesine assortii tegumoode, lai värvispekter ning erinevad koostised. Vaata kohe järele! Klassikalisema ja diskreetsema joone eelistajatele soovitame mustrita musta, valget, halli või sinist värvi pulloveri. Kui soovid lisada välimusele sooja nüansi, vali erksad toonid, nagu kollane, punane või türkiissinine. Žakaarmustri, triipude, õie- või geomeetriliste motiividega saad väljendada oma isikupära. Afibel pakub kvaliteetseid kudumeid, mille koostis teeb kandmise eriti meeldivaks. Vill, puuvill ja elastaan pakuvad mugavust ning ei piira Sinu liikumisvabadust. Miks mitte kanda ka efektselt jämedast lõngast kudumeid? Need sobivad hästi stiilseks linnaskäiguks. Meilt leiad pulloveri nii vabaks ajaks kui ka nõudlikumaks puhuks.

Pullover igale naisele

Lisaks oma esmasele ülesandele hoida Sind soojas, esindab pikk või lühike pullover ka kaasaegseid trende ning rõhutab naiselikkust. Oma kauni figuurijoone esiletoomiseks vali sobiv kaelus: ümar, lootsikukujuline või ajatu rullkrae. V-kaelus on tõusnud moetroonile ning püsib seal tõenäoliselt veel kaua. V-kaelus annab võimaluse silma paista ka sellel, mida kannad pulloveri all. Olgu selleks tuunika, T-särk või kõrge kaelusega särk – Sinu stiil tuleb hästi esile. Kui soovid pisut väljakutsuvamalt riietuda, kanna pulloveri juurde seelikut ja kontsasaapaid. Iga talv on kordumatu, seega mängi julgelt moega! Pööra tähelepanu palmikutele, see muster on külma ilmaga alati trendikas valik. Pehme ja mugav kudum teeb Sulle sooja pai iga ilmaga.

Vaata Afibeli pulloveride kollektsiooni selle täies hiilguses: pilku püüavad erinevad tegumoed, värvid ja koostised. Afibel riietab iga naise, nii et igaüks on kaunis just sellisena, nagu ta on loodud. Volüümikamatele daamidele pakume pullovere suuruses kuni 64.

Kui igatsed veelgi soojemat embust, mähi end Afibeli pontšosse ning naudi mugavust ja stiilset siluetti.

Pulloverid

Kuvatakse 1–18 toodet (kokku 173)
Kuvatakse 1–18 toodet (kokku 173)

Aktiivsed filtrid