T-särk, rullkraega särk ja topp Afibelis: lõõgastus, mugavus ja elegants

Soovid mugavust sundimatus, klassikalises või elegantses võtmes? Meie toppide, rullkraega särkide ja T-särkide valik täidab Sinu igatsused. Naiseliku garderoobi põhikomponente on lihtne alumise osaga kombineerida. Seelikud, püksseelikud ja teksad on vaid mõned näited, millega kanda meelepärast toppi, T-särki või rullkaelusega särki.

T-särgid ja topid trendikaks välimuseks

Meie toppide assortii on meeldivalt mitmekesine. Lai valik aitab täita Sinu ootusi. Kauni figuuri rõhutamiseks vali taljesse töödeldud lõikega T-särk. Pikal T-särgil on palju eeliseid, mistõttu sobib see igale figuuritüübile. Afibel kasutab materjalidena kangaid, mille koostises on puuvill, viskoos ja elastaan. Need kvaliteetsed elastsed materjalid tagavad mugavuse ning lasevad kehal vabalt liikuda. Ühevärvilised mudelid on alati kindla peale minek. Kuid julge kanda ka lillemustreid ning geomeetrilisi motiive! Maitsekad trükimustrid elavdavad välimust ning aitavad Sinu isikupära esile tuua. Kui Sa kuulud nende hulka, kes naudivad peent elegantsi, siis meie T-särkide valikus on mitmeid pitsi, ilukivikeste ja tikanditega rikastatud mudeleid, nii pikkade kui ka lühikeste varrukatega. Päikeselisel hooajal on topp parim valik. Olgu trükimustriga või ilma, topp toob Su naiselikkuse kaunilt esile. Pitsiline topp koos alt laieneva seeliku ja rihmikutega on täiuslik komplekt helgel suvepäeval.

Sportlik või šikk rullkraega särk

Šikiks välimuseks vajad kindlasti rullkraega särki. See on elegantne nii sirgelõikeliste pükste kui ka lühikese või poolpika seeliku kaaslasena. Tikandite abil rõhutad oma isikupärast stiili. Hea kanda ka jaki või kampsuni all. Ajatult musta värvi rullkraega särk toob naiseliku silueti täiuslikult esile. Suveajal eelista soojemaid toone, nagu kollane ja fuksiaroosa, või hoopis pastelset värvigammat. Jahedamate ilmadega on pikkade varrukatega mudel parim valik.

Olgu lõige sirge, laienev, klassikaline, mugav või taljesse töödeldud, meie T-särgid, rullkraega särgid ja topid on klass omaette. See on aastatepikkuse kogemuse ning kvaliteetsete kangaste eelistamise tulemus. Meie ülemise osa rõivaste valik algab juba suurusest 34/36. Volüümikamad daamid saavad valida särgi ja topi kuni suuruseni 64. Afibel pakub elegantset garderoobi just Sinu suurusele.

T-särgid ja topid

Kuvatakse 1–18 toodet (kokku 240)
Kuvatakse 1–18 toodet (kokku 240)

Aktiivsed filtrid