TUUNIKAD, PLUUSID

Tuunika, triiksärk ja pluus: naiseliku garderoobi vältimatud komponendid

Tuunikaid, triiksärke ja pluuse eristavad lõiked, mis kõik pakuvad maksimaalset mugavust ja elegantsi. Need rõivaesemed esindavad erinevaid stiile ning nende materjalide, värvide ja mustrite valik on tõeliselt kirju. Olgu argipäevaks, erilisemaks puhuks või pidulikuks sündmuseks, Afibeli pluuside ja tuunikate kollektsioonist leiad endale just niisuguse riideeseme, mida parasjagu vajad ning mis on meele järgi igas suuruses naistele.

Naiselik triiksärk on elegantsuse võti

See ajatu rõivaese kingib Sulle naiselikult peene välimuse. Olenevalt hooajast või sündmusest vali triiksärk lühikeste, pikkade või kolmveerandpikkuses varrukatega.

Geomeetrilised motiivid, lillemustrid, ilukivikesed, pits ja volangid lisavad Sinu riietusele dünaamilisust ning aitavad väljendada Su head maitset. Tagasihoidlikumatele daamidele pakume aga ühevärvilistes toonides triiksärkide mitmekesist valikut.

Lisaks sobitub naiselik triiksärk suurepäraselt absoluutselt kõikide figuuritüüpidega. Afibel pakub mudeleid igas suuruses. Kataloogis on ainulaadne valik triiksärke, mis sobivad ideaalselt nii tavasuurusi kui ka suuremaid rõivanumbreid kandvatele naistele.

Trendika välimusega tuunika

Tuunika on naiseliku garderoobi lipulaev nii suvel kui ka talvel. Pika tuunika eelis on selle võluvõime varjata delikaatselt nii mõnegi lisakilo teatud kehapiirkondades. Afibel riietab rõõmuga kõik naised ja pakub tuunikaid ka suurtes suurustes.

Selle naiseliku rõivaeseme disainivõimalused on oma erinevate lõigetega peaaegu piiritud. Seega sobib tuunika väljendama igat stiili. Afibel pakub lahkelt laia valikut: meilt leiad rannatuunika kuumaks suveks või klassikalise tuunika argipäevaks. Trükimustriline tuunika kombineeritult võluvate rihmikutega kingib Sulle kevadise või suvise välimuse, et võiksid olla veelgi naiselikum ja säravam.

Kas otsid elegantset tuunikat ?

Vali meie kollektsioonist tuunika, mis on kaunistatud peente tikandite, pärlite või mõne muu elegantse detailiga, ja ehita üles just see oma šikk stiil. See rõivaese on parim valik erilistel puhkudel, kui eelistad ka tähetunnil mugavust ja elegantsi.

Pluus: mugav, šikk ja praktiline

Pluus ühendab suurepäraselt naiseliku T-särgi pingevaba ja triiksärgi elegantse stiili. See riideese näitab iseloomu nii Sinu argipäevas kui ka suursündmustel.

Klassikaliselt valge ning pitsi, tikandi ja/või puhvis varrukatega pluus on läbimõeldud välimuse keskpunkt. See rõivaese lisab ka lihtsale outfitile iseloomu ja elegantsust. Pluus sobib suurepäraselt kokku kõigi püksilõigete ja -materjalidega, näiteks võid pluusiga sobitada kitsa, laieneva, sirge, kitseneva või mõne muu lõikega teksad. Kontrastse ja originaalse välimuse loomiseks saad pluusi kombineerida nahast pükste või seelikuga.

Afibeli kataloogis leidub pluuse erinevate lõigete, värvide ja mustritega. Meie valikus on ka kauneid hõlmiklõikelisi pluuse, mille ahvatlevalt paljastav kaelus kingib Sulle glamuurse välimuse.

Selleks, et täiendada oma riietust igal aastaajal, pakub Afibel ka laia valikut kampsuneid. See rõivaese hoiab Sind soojas ja muudab iga Su outfiti naiselikult stiilseks.

Kuna iga naine on mõõtudelt ainulaadne, oleme hoolitsenud selle eest, et leiad Afibelist just endale sobiva triiksärgi, pluusi või tuunika. Valiku tegemisel on Sulle abiks naistesuuruste mõõdutabel.

Tuunikad ja pluusid

Kuvatakse 1–18 toodet (kokku 108)
Kuvatakse 1–18 toodet (kokku 108)

Aktiivsed filtrid